onsdag 3 november 2010

387

orkar inte formulera det här fint, så det får vara

men idag fick jag reda på att han, inte ens ett dygn efter att ha gjort slut, inlett något nytt. Med anna. Självklart med anna. anna som skavt i mig från början, anna som han bedyrat och lovat att det inte är något med.

Så är det.
Han kan dra åt helvete.

Om man har respekt för sitt ex gör man inte såhär, och man försvarar det inte med jag tänkte hålla det jävligt lågt jävligt länge, man bara gör det inte punkt slut. Han är en skit, ett jävla svin, totalt personlighetsförändrad. Och klyschan: Jag älskade den han var, men den här personen han nu visar sig som, honom avskyr jag. Avskyr.

Så.
Nu tänker jag inte kämpa mer. Inte för någon vänskap, ingenting. Jag tänker inte diskutera hur vi ska göra med våra möbler, jag ska ha dom punkt. Jag har inte haft någon förberedelse på det här och har inte råd att köpa nya grejer. Han får sitt tv-spel, sina böcker, sina skivor och sina kläder. Inget mer. Absolut inget mer.

Jag har kämpat som fan. Med allt som rör oss har jag kämpat som fan. Det enda jag fått tillbaka den senaste månaden är svek och lögner. Nu är det nog. Jag tänker inte visa respekt och kärlek för någon som gör såhär.

Antagligen undrar ni om han var otrogen mot mig, om det med anna påbörjades innan han gjorde slut. Han säger att det inte är så och den här gången är det sant, men jag vet inte. Jag har inget förtroende för honom, jag litar inte på honom. Konstigt nog undrar jag knappt. Det får vara.

Slutkämpat för oss.
Nu kämpar jag bara för mig, och mina vänner som är vänner på riktigt.

5 kommentarer:

lina sa...

okej, han ÄR en idiot. du behöver aldrig se tillbaka på honom med värme. vilket svin! förlåt för det jag skrev förut. känns helt fel nu.

och oavsett om han gjorde något fysiskt med anna eller inte innan ni gjorde slut tycker jag att han varit otrogen! han måste liksom ha fått känslor för henne innan eftersom han redan nu inlett något. och smsen! fyfan. jag blir så arg. jag blir så ledsen.

finns det inga bra killar i världen? finns det ingen äkta kärlek?

ibland undrar jag. nu undrar jag. när den finaste kärleksbloggen av alla smutsades ner av en killes jävla fasoner.

orkar inte heller formulera mig snyggt nu så: FUCK HIM!!!!!!!!!!

Anonym sa...

Men vad faaan!?! Åh, hejja dig! Nu är nog! BRA!!! Förbannade skit ändå. Skitskitskit.

Det hjälper ju inte ett dugg såklart, men jag har gått igenom "samma" (fast det ÄR ju aldrig samma, jag vet). En Anna också inblandad. Du får gärna låna mitt namn på henne; helvetesjävlakukanna. Även om det var han som svek... Han som flyttade till Sverige för mig, lärde sig svenska för att kunna prata med alla de där barnen vi skulle ha, som aldrig känt, aldrig älskat så tidigare. Som skrev sånger och dikter till mig, som alltidalltid ville vara med mig. Tills Anna kom.

(och jag mådde dåligt länge, MEN - visade det sig - inte lika länge som han. En tröst till en början, att man inte bara kan älska & glömma, gå vidare, att jag visst betydde något, men till slut tyckte jag mest synd om honom)

Ont ont, tusen hemska ontiga känslor och tankar. Men bra, kämpa för dig, ta hjälp av vännerna, skrik, hulka. Vet att du har gjort allt, att du har kämpat och att du är starkare än de allra flesta, att du är BRA!

P sa...

Han är inte värd något från dig. Behandla han med kyla, det är allt han är värd.
Det där nya kommer aldrig bli något hållbart, man kan inte gå från ett till ett annat utan att andas ut och återhämta sig.
De som gör det vet inte vad kärlek är.
De är bara taskiga tjuvar som stjäl det vackra i ens ögon och lämnar ärr.

Hångla på du och kom ihåg att du är värd så himla mycket bättre än det där.

Kram P

Elin sa...

Nej nej nej nej! Fy fan för honom. Fy fan.

Frida sa...

<3