måndag 6 december 2010

429

M smsar
Hej Josefin. Hur är det med dig? Det var längesen vi hördes. Vad har du haft för dig?
och jag
orkar inte

jag orkar inte. Jag har ju sagt att jag inte vill ha kontakt, vad i det är svårt att förstå? Varför varför varför hör han av sig varför i helvete måste han höra av sig jag

vill ju inte. Jag är så nöjd med livet som det är nu:
jag tänker på honom ibland men inte så ofta och hans problem är inte längre mina att oroa mig över och det är faktiskt SKÖNT:

han har ingen makt över mig längre, han behöver inte finnas längre och

nu har han smsat och vad jag än gör blir det fel.
Vad jag än gör.
Om jag inte svarar blir jag elak och dum och han får rätt att bli sur på mig.
Om jag svarar Hej! Det är bra och jag har det bra. Däremot har jag sagt att jag inte vill ha kontakt med dig och vill fortsätta det så. Ha det fint. blir jag ännu elakare och när han blir sur hämnas han och jag orkar inte bli hämnad på.
Om jag svarar vanligt, startar jag en konversation hamnar jag på en plats jag inte vill vara på och han på en plats han inte borde vara på.

Vad jag än gör blir det fel och jag orkar inte. Jag orkar inte ta i det här, jag vill inte att ha ska vara en del av mitt liv och ja,

det är sorgligt. Det är sorgligt att ha varit så nära:
han var min bästa, bästa människa och aldrig har jag älskat så uppslukande,
han vet mer om mig än vad någon annan gör och

det är så sorgligt att bryta kontakten med den människan men jag måste, jag kan inte ha honom i mitt liv för han tar för mycket makt över mig, det är för ohälsosamt och jag ORKAR inte mer:

han har nått min gräns flera gånger och jag har inte förlåtit, kommer glömma men kanske kommer jag aldrig förlåta och

jag kan inte ha honom i mitt liv och nu har han smsat och vad jag än gör kommer jag att göra fel.

5 kommentarer:

lina sa...

nej du kan omöjligt göra fel. det är han som gjort fel. vad du än gör, gör du rätt.

P sa...

Eller så svarar du på hans frågor men inget mer...ingen fråga om hur det är med han eller nåt. Eller så låter du bli.
Låta bli är bäst.
För enligt min egen erfarenhet sätter det bara igång grubbel på en om han fortsätter att skriva, även om man är i glömmartagen..

Kram!!

josefin sa...

jag har känt efter hela kvällen och tror inte att jag kommer svara. jag känner inte för det helt enkelt. det som gör mig rädd är att när han blir arg så tappar han all sin sans och han har fortfarande nyckel till min lägenhet (ja, det är jävligt läskigt och jag har varit på honom en miljard gånger om det) och jag är helt enkelt rädd för vad som skulle kunna hända. kram.

Hanna sa...

Men gud, har han inte lämnat tillbaka nyckeln än? Vilket himla trassel!
Jag tror att det är bra att låta bli att svara. Kramkramkrmamkmrakrmakramrkamrakrmakrmakramrkarmarkkram

josefin sa...

jag svarade ikväll, motvilligt, bara för att fråga om när han lämnar tillbaka den. det är så jävla segt detta. vill bara ha ut alla hans grejer (som ligger i sopsäckar) ur min lägenhet, vill ha tillbaka min nyckel och kunna ge den till klassbästa ifall jag råkar glömma min nyckel hemma eller nåt.. vill ha ut honom. men det går så lååångsamt för av någon anledning kan han inte ta tag i det och jag förstår inte varför. till och med hans (åh så älskade) tv-spel är här. jag är less. känns dessutom lite sådär att köpenhamn kommer hit på torsdag och att stället är fullt av ms saker.

kram
<3