onsdag 23 februari 2011

Gnäll.

Alltså livet, VAD FAN VILL DU MIG?!
Jag är en liten student med fucking 4500 kronor i hyra (exklusive el) vilket betyder att jag nästan aldrig har möjlighet att spara. Jag äter så billigt som det bara är möjligt, min enda lyxkonsumtion (utöver öl då) på typ 10000 månader var ett nagellack för 25 kronor. Inte så jävla fett alltså.

I slutet av januari fick jag dock 12000 kronor, god knows why men csn räknade väl med att januari har 6 veckor istället för fyra. Hurra! Äntligen kan jag fylla på mitt sparkonto med mer än dom där 40 kronorna som ligger och deppar där nu! tänkte jag, men ack, så hade jag 8000 kronor i räkningar (telefon, el, kurslitteratur, hyra samt en miljard sjukhusräkningar). Kul, så jävla kul, men ändock! 4000 över!

Och sen.
Går min frys sönder.
Och sen.
Går min spis sönder.
Och sen.
Går min datorsladd sönder.
Och sen.
Går min (sex månader gamla) mobil sönder.

Och livet bara hånskrattar mig och jag vill ringa någon och klaga men det kan jag inte för min mobil är sönder.

Kul, så jävla kul.

5 kommentarer:

ania och ankan sa...

men hörru du, det här med hemförsäkring.......? :/ :(

Anabanana sa...

Fy helvete vilken jävla röta. Jag lider ärligt talat med dig. *interwebs-kram*

josefin sa...

hehehe ja sådan ja. har liksom skjutit upp det eftersom alla jag hittat har varit typ..dyra och inriktade på förstahandskontrakt. har väl inte letat jätteaktivt för att vara ärlig. synden straffar sig själv!

ania och ankan sa...

då har du lärt dig en livets läxa nu då! ;D;D;D;D nä men ärligt, fy fan vad piss. :/:/:////

josefin sa...

hehe ja jag går i "livets hårda skola"! ser ljusningen: la mobilen i ungnen i några timmar och den är nu återuppstådd. mobilen = jesus, jag = gud.