torsdag 27 oktober 2011

det är hemtentatider, det är listetider

Vad gör du just nu?
sitter ned och väntar på att börja skriva hemtentan som faktiskt känns helt okej, om än väldigt..stor.

Var tror du att du är/gör om 1 år?
jag går mitt sista år på den här utbildningen. läser metod och projektledning och ser antingen fram emot praktiken eller har praktikpanik.

Hur kommer du gå klädd i vinter?
som vanligt. klänningar, strumpbyxor. köpte en mössa igår för jag har upptäckt att det är kallt att vara utan hår i oktober, så den kommer jag ha. sen har jag en stor kappa/jacka som min syster tycker att jag ska göra mig av med. tvivlar på att det kommer ske.

Vad gjorde du förra helgen? Och vad skall du göra nästa helg?
förra helgen var jag på ett konstvernissage (obegriplig konst och slut på alkohol = dåligt event), åt middag med klassbästa, var på två krogar med klassbästa + några kursare. sedan loppis + fika i lördagsbakismisären. kollektivfest där jag rakade av mig håret. söndagsdöden med grillchips och tusen dokumentärer. försök att liva upp söndagsmisären genom att åka till victors familj och äta middag.
den här helgen vet jag inte riktigt. jag har hemtenta och har tänkt vara ganska produktiv men jag vill fan gå ut. ikväll är det en jätterolig fest som jag inte är på. men: victor kommer hem så jag ska hångla hångla hångla.

Vad har du på dig just nu?
fyrdubbla strumpbyxor, overkneestrumpor, en tröja som egentligen tillhör M, en hoodie som egentligen tillhör victor. tentautfitt åkaj.

Vilka är dina dagens planer?
det är ingen dag, det är bara kväll kvar. jag ska: skriva svar på två tentafrågor. se gossip girl. prata med victor. diska lite. SOVA TIDIGT.

Har du haft ett förhållande som varat i över ett år?
ja. två. och ett som är pågående som fan i mig ska vara alltid.

Bästa staden/landet du besökt
jag vet inte. jag hittar aldrig vad jag söker, samtidigt förälskar jag mig i varje jävla land jag besöker. dit jag längtar mest är alltid mitt andra hemland och det landet där jag bodde som barn, australien och oman alltså (whooaaa hon ba släpper anonymiteten bit för fucking bit) (skämta)

Vilken kändis får du höra att du liknar?
carina berg. alltid, alltid carina berg. 2009 var det en jävla epidemi, jag kunde inte gå ut utan att få höra "SKA JAG SÄGA VEM DU LIKNAR?!?! CARINA BERG!!!" minst två gånger av okända. det är inte ens en kryddning, det var så. fler, som antagligen har med stubbet att göra: Natalie Portman, Sinead O'Connor.

Tror du på gud?
den här är svår för mig. den här är en pågående fråga. jag vet inte, men just nu: ...nej. jag vill tro på ett kärleksfull, omhändertagande och tillåtande överväsen. en början och ett slut. men jag tror inte att det är mer än önsketänkande.

Hur/Var vill du bo i framtiden?
jag vill bo i lägenhet, aldrig i hus. jag vill bo i stan. jag vill gärna flytta runt en del, samtidigt vill jag rota mig för evigt någonstans.

1 kommentar:

belle sa...

älskar listor mer listor åt folket. & angående klänningen - älskar också!