söndag 23 oktober 2011

eh asså vet att jag är anonym egentligen men HALLÅ JAG HAR INGET HÅR PÅ HUVET!!!! SER NI DET?!?!?! TVÅ MILLIMETER!

öhm ja jag skelar också men det är 1. för att jag är full 2. för att jag alltid gör det 3. DET GER KARAKTÄR OKEJ NU SKA JAG ÄTA GRILLCHIPS PUSS

15 kommentarer:

Alce sa...

Du är så SJUKT JÄVLA SNYGG Josefin! PUSS

josefin sa...

hahaha tack!! ringde min kille nyss för att bara "ASSÅ JAG HAR INGET HÅR HERREGUUUUUD!" såsom jag gjort fyra gånger denna kväll men han sov. så TACK jag behövde det där. och jag tycker om mitt ohår!! kortaste jag nånsin haft. puss!!!

josefin sa...

asså vi är ju fan nästan grannar. hade nog tagit kortare tid att gå hem till dig från mig än att skriva detta. + imorn ska jag till tobaksaffären mittemot ditt hus. lite spännande ändå!

kim sa...

men ah, vad fin du är. och din blogg, jag dör lite.

josefin sa...

ååh!! puss! hur är det? dör på dig med. mest för att jag har så dålig koll och är beroende av att rensa min webbhistorik = tappar bort din blogg och saknar den hela tiden. puss!

Linn sa...

Men alltså! !!!!!! Du är ju vrålsnygg! På rikt. Fantastiskt jävla snygg är du.

Linn sa...

Eh och ps. Flåt för Britney-skämtet. Du är varken galen eller ser galen ut i stubb. Vill heller ej att du sk somna med skav i hjärtat. Du är ba så fin och bra, okej? Ds.

vicky sa...

fy fan vad vacker du är!

ania sa...

ASSÅ fy satan vad snygg! och SNYGGT med icke-hår, så jävla snyggt till och med!

Världens Bästa Flickvän sa...

Älskar detta!

belle sa...

ba älskar litegranna

V. sa...

alltså ÅH vad du är snygg!

Agnes. sa...

Åh, nu har du dykt upp på hela tre ställen inom loppet av tio minuter!
Läste blogginlägget imorse, men jag följer dig via blogger också så inlägget ligger där när jag loggar in på min egna blogg.
Så såg jag även bilden i min facebook-feed(!) då en vän kommenterat bilden, och precisjustnu läste jag en kommentar i en annan blogg som bara måste ha varit från dig.

Du klär oerhört bra i ditt hårlösa huvud och jag gillar att du synts lite överallt idag.

josefin sa...

hehe tack alla! victors lillebror stirrade på mig i fem minuter, fick inte ut ett ord. sen frågade han om victor kände till mitt "illdåd", slog honom på armen.

oj agnes, lite läskigt men fint! nu vet du vad jag heter i efternamn. woop woop woop. är det frida eller belle eller vilken av mina vänner är du vän med? spännande!

Hanna sa...

FUCK, JOSEFIN. SÅ SJUKT SNYGGT ATT JAG DÖR! <3