lördag 21 maj 2016

Hotlamotte

Herregud vad han håller på, Joakim Lamotte. Skriker och gastar över odugliga kvinnor som inte kan föra sin egen kamp men som heller inte förstår att det är HAN som är alla döttrars/fruars räddare (för kvinnor är alltid en mans egendom!!!!!!!!!!!!!!!).

Jag skulle kunna säga så mycket om det här men det är så jävla fucking tröttsamt. Alla har redan sagt nåt.

Det enda jag tänker säga är:

En gång för inte så längesen fanns en man som verkligen kämpade för kvinnosaken! Han reste land och rike runt och föreläste om sexuella övergrepp, misogyn misshandel, och dom små maktmedlen i vardagen. Han var en kämpe! En go kille som trots att han var chef inom en stor statlig myndighet hällde upp kaffe åt kvinnor som var lägre än honom i rang. Han fick misogyna öknamn men han slutade aldrig kämpa.

Fy fan vad härligt!

Samtidigt som han föreläste om sexuellt våld köpte han kvinnors kroppar. Samtidigt som han föreläste om misshandel våldtog han tonåringar, BARN, han tog sönder dom helt både fysiskt och psykiskt.

År efter år höll han på med sin post som "jämtställdhetschef" som täckmantel. År efter år våldtog han barn.

Göran Lindberg hette han och jag hoppas att han dör en långsam smärtsam död.

Så påminn mig igen om varför vi ska lita på män som "kämpar för vår sak"? Som inte ens klarar av att täcka över hur dom egentligen ser på kvinnor, att vi egentligen är hans egendom, att vi inte kan föra vår egen talan, att vi BEHÖVER honom. Varför ska vi lita på honom, tro honom, varför ska just han vara skyddad vår kritik.

Det finns en jävla anledning till att många, många feministiska kvinnor inte litar på män. Suck it up för fan.

Inga kommentarer: