tisdag 14 december 2010

440

IT'S BEEN A BLOODY STUPID DAY IT'S BEEN A BLOODY STUPID DAY IT'S BEEN A BLOODY STUPID DAY IT'S BEEN A BLOODY STUPID DAY IT'S BEEN A BLOODY STUPID DAY IT'S BEEN A BLOODY STUPID DAY IT'S BEEN A BLOODY STUPID DAY IT'S BEEN A BLOODY STUPID DAY IT'S BEEN A BLOODY STUPID DAY IT'S BEEN A BLOODY STUPID DAY IT'S BEEN A BLOODY STUPID DAY IT'S BEEN A BLOODY STUPID DAY IT'S BEEN A BLOODY STUPID DAY IT'S BEEN A BLOODY STUPID DAY IT'S BEEN A BLOODY STUPID DAY IT'S BEEN A BLOODY STUPID DAY IT'S BEEN A BLOODY STUPID DAY IT'S BEEN A BLOODY STUPID DAY IT'S BEEN A BLOODY STUPID DAY IT'S BEEN A BLOODY STUPID DAY IT'S BEEN A BLOODY STUPID DAY IT'S BEEN A BLOODY STUPID DAY IT'S BEEN A BLOODY STUPID DAY IT'S BEEN A BLOODY STUPID DAY IT'S BEEN A BLOODY STUPID DAY IT'S BEEN A BLOODY STUPID DAY IT'S BEEN A BLOODY STUPID DAY IT'S BEEN A BLOODY STUPID DAY för:

jag har försovit mig, suttit inspärrad i en bunker i skolan och kom hem när det var läggdags ungefär, det läckte soja i min väska på vägen hem och nu är klockan snart fucking midnatt och jag har så jävla ont i huvet av sömnbrist för jag spenderar VARENDA JÄVLA NATT med att läsa långa äckliga artiklar eller skriva skriva skriva på grupparbetet som fan aldrig blir färdigt och jag vill bara:

bli kramad, omhändertagen:
få godis, pussar, mjuka ord:

att någon ska ha tagit reda på disken jag inte hunnit diska sen i fucking fredags och inte kommer hinna diska förrän grupparbetet är färdigt,

vill bara att någon som älskar mig ohämmat, ovillkorligt ska vara här, sitta bredvid,

jag vill ha allt det och

FAN OCKSÅ att jag vill ha köpenhamn, det är inte roligt det är fan fucking tortyyyyyr för det är så skrämmande, jag är så rädd jag är så JÄVLA rädd för det som håller på att hända, för vet ni?

jag tror egentligen inte att han passar mig alls,
han säger själv att han är jättedålig och seg med att svara på sms och sånt stör mig (och så håller vi käften om att jag svarade idag svarade åtta timmar efter att jag fått det för haaaan har ju fortfarande inte svarat och fan vad jag HATAR att lägga vikt vid såna jävla fucking skitgrejer, jag hatar att överanalysera, hatar hatar hatar den här fasen, vill bara bli ihop direkt samtidigt som bara tanken på ihop skrämmer fucking skiten ur mig)
och han röstar åt det som för mig är fel håll och det är töntigt, jag vet det, men sånt spelar roll för mig,
och han

fan,
han är ju liksom Köpenhamn. Staden Köpenhamn i ett annat land och det är inte tillräckligt långt borta för att motverka 28-timmarsdejter och blixtvisiter, men det är fortfarande en annan stad ett annat land och jag förstår ju inte ens danska

och varför i helvete skriver jag ens det här när han antagligen inte ens tycker om mig, varför varför varför är jag så satans jävla narcissistisk att jag tror att varenda kille som ligger med mig mer än en gång skulle känna pirr i magen handlederna hjärtat för mig,

vaaaarfööööör tror jag jämt att det är samma för mig som det är för dom när det uppenbarligen INTE ÄR SÅ, varför lägger jag sådan vikt vid patetiska små ord som antagligen inte betyder någonting:

som när vi skulle gå från mig och han skulle till sitt tåg och han vände sig om och sa hejdå lägenheten, vi ses snart igen, som när jag pratade om valborg och kom fram till att vi (ja, redan nu) planerat den på samma ställe och han sa fint, då hänger vi på valborg, då! som om det vore en självklarhet att vi fortfarande finns den trettionde april

och egentligen är det väl bra att han inte gillar mig för ibland skriver han ;) och jag HAAATAAAR ;) den är fan värre än :P och det går ju FA-AN inte att bli kär i någon som skriver ;)

(och just precis nu när jag skulle trycka publicera inkommer sms och varje gång det inkommer sms hoppasönskarvill jag att det ska vara Köpenhamn och den här gången:
långt sms som avslutas med saknar dig mycket, mycket. Puss!
och jag är livrädd livrädd livrädd)

3 kommentarer:

lina sa...

alltså, han gillar dig. punkt.

J sa...

våga chansa, våga hoppas, våga testa om vingarna bär. ibland är det de mest otroliga som är mest sant ibland är det som verkar mest otryggt som är tryggast i hela världen men du kommer inte veta det om du inte hoppar. så släpp förnuft och dumma tanker som kommer i din väg, släpp det och hoppa. för om du hoppar så får du chansen att flyga högre än du någonsin tänkt dig och det är du värd. våga lite på honom, alla killar är inte av samma skrot och korn, alla killar är inte M och alla killar sviker inte. Det finns dom som ger oss chansen att hoppas och jag tror att han kan vara en av dom. För ibland min finaste kan helt fel vara helt 100%rätt

josefin sa...

lina:puss
J: älskar älskar älskar dig, herregud vad fin du är min finaste fina.
jag hoppar. för jag tänker inte låta mig vara bränd. jag ska våga våga våga för jag tror inte att jag är en sån som kan leva utan att våga och ge mig in i saker.