onsdag 16 februari 2011

JAG SÖKER SYMPATI

Igår tyckte jag att det luktade lite unket i köket och storstädade det därför (och för att jag satt och pluggade världens krångligaste bok och det var mer lockande att storstäda). Jag skrubbade, skurade, sprayade. Det blev rent och fint och jag gick väl och la mig.

Imorse vaknade jag med en stor längtan efter att äta en falukorvsmacka (hej, jag är student och har inte råd med vanliga pålägg) och gick därför till mitt kök, öppnade frysen och möttes av den värsta stanken jag varit med om. Öppnade lådor och möttes av flytande mögel. Frysen hade gått sönder.

Nu har jag spenderat hela dagen med att torka, spraya, torka, spraya und so weiter. Jag har slängt allt (ALLT ALLT ALLT! Förra veckan gjorde jag matlådor för typ fyra veckor framöver, jag har nyss köpt bacon, jag hade så jävla mycket grejer i den där frysen! SÅ JÄVLA MYCKET PENGAR SOM BARA "BYEBYE!") vilket blev typ...4 stora soppåsar. Jag har bakat kladdkaka för att försöka övervinna stanken. Jag har tvättat mig själv. Jag har vädrat i ungefär fem timmar.

Luktar fortfarande kvälmigt och bluäääääh.

(Anledningen till att jag skriver detta: Tycker mycket, mycket synd om mig själv och vill att någon annan ska stämma in. Ringde L, hon jobbade. Ringde mamma, hon sa bara "ja för si och så många år sedan när jag varit i Sydafrika kom jag hem till en köttfrys som hade gått sönder..det var värre, det..". Ringde min syster, hon hade redan fått höra om min misär och tyckte att hon redan sympatiserat med mig. Ringde Klassbästa, hon skrattade. Träffade på en granne när jag var nere och slängde sopor, jag såg på honom med misär i blicken och förväntade mig ett "nej men lilla vän" och kanske en kram, men han ryggade bara undan.
Så:
GE MIG ALL ER SYMPATI! JAG SITTER I MIN SÄNG OCH VILL KRÄKAS AV ÄCKEL! JAG MÅSTE BETALA REPARATIONER FÖR PENGAR JAG INTE HAR! TYCK SYND OM MIIIIIG!!!)

6 kommentarer:

Linn sa...

men usch! Det är faktiskt helt sinnessjukt synd om dig. Framförallt när du hade varit så himla duktig och gjort matlådor!

ps. tips: kolla hemförsäkringen. Den kan täcka utgifterna ink. nya matvaror. ds.

Tuss sa...

Fan vad äckligt! Du är sjukt duktig som tog hand om det och det är MYCKET synd om dig just nu!

Madde sa...

Stackars, stackars dig! Tycker väldigt mycket synd om dig! Kram fina!

Anonym sa...

Usch, himla skit! Min fina vän Edit råkade ut för samma sak - hon hade veckohandlat och sedan åkt hem över helgen, och när hon kom tillbaka var all mat i den fyllproppade kylen totalförstörd.

Och lukten. Stackars, fina du!

Anonym sa...

Om du bor i en hyresrätt är det ju hyresvärden som står för reparationerna. Och om du hyr av en bostadsrättsinnehavare borde den personen räknas som hyresvärd och betala. Om ni inte har kommit överrens om något annat. Bara så du vet!

Anonym sa...

Och det är förstås massa synd om dig och skitjobbigt och hemskt.Glömde skriva det i förra kommentaren :-)
/samma anonyma