torsdag 17 november 2011

Dagens tips

1. Mamma och skruvmejslarna.
Jag vet att man aldrig ser/lyssnar/whatever dom tips bloggare ger en, men ni MÅSTE lyssna på detta. Det handlar om Caroline och hennes uppväxt. Det är så himla ärligt, känsligt, klokt och VARMT och ni måste måste måste bara höra det här.

Linn är en av världens klokaste personer. Läs det här och ta det till er. Det är okej att vara grå.

Två andra saker:
1. Idag har jag tänkt på att det finns två synonymer (jaja antagligen fler men det hör inte till saken) till uttrycket "spåra ur". Det ena är "balla ur", det andra "kuka ur". Inget "fitta ur" eller "klitta ur" eller "vagga ur"! Vad kan det säga oss?

2. En av mina finaste vänner, som flytt denna stad är tillbaka över helgen. Just nu för hon en sms-kampanj med mig för att jag ska åka och dricka öl. Jag slits i två läger: vill verkligen inget inget inget annat än att göra just det, men kroppen är för trött för sjuk och behöver sova typ NU. Jag känner mig dum vad jag än gör.

Tjipp.

1 kommentar:

Lissie sa...

Jag håller verkligen med om det där med lyckan. Tror egentligen att det här med facebook och "fina bloggar" gör människor lite mer skuldtyngda än innan det fanns. För att alla bara visar upp sina lyckliga liv (som inte riktigt existerar).

Gillar din tanke om "balla ur" förresten. Haha.

Och krya på dig, verkligen!