måndag 2 januari 2012

597

Gott nytt år!! Mitt nyår var skoj, jag var på kollektivfest med några av mina bästa vänner samt 20 personer jag inte känner och därför gömde mig från (har dåliga sociala skills). Jag var lite kul, väldigt kärleksfull, lite dum i huvet (berättar mer om det sen), lite stapplig, väldigt deep-talkande eftersom min umgängskrets är sådan trots nyårsbaluns. När årsskiftet hände stod hela festen vid en stor väg för att försöka se några fyrverkerier (jag tror jag lyckades se typ en) och kramar skedde åt alla håll. Jag gick och la mig vid halv åtta på morgonen och vaknade upp i den stökigaste + äckligaste lägenheten jag sett, ville dö av bakisness och flydde fältet precis när någon sa nåt om att börja städa, hehe. Här är tre meningslösa bilder:

Så, det var allt. Jag känner mig konstigt nog väldigt glad och lättad. En del saker har hänt som har varit tunga tunga tunga men nu när det är färdigt..jag vet inte, jag kan andas utan att vilja sluta och den här senaste veckan har jag kunnat se mig själv i spegeln utan att vilja krossa varje ben i min kropp. Framsteg.

9 kommentarer:

aman sa...

det här är så konstigt men om det är som jag tror så tror jag att du var hos mina bästa vänner (fast jag var inte där). var det grillfolie överallt?

belle sa...

bra. du är bra. det här kändes bra. allt kanske blir bra trots allt.

inte skyldig sa...

Gott nytt år kära du. Vi hoppas på ett bra sådant.

josefin sa...

aman: haha japp, precis hos dom. jag vet mycket väl vem du är, vi har varit på vissa fester och så tillsammans. gud vad läskigt.

belle: du är bra. det hoppas jag att det blir.

inte skyldig: åh, gott gott gott nytt år till dig med. det gör vi verkligen!! jag hoppas med hela hjärtat.

aman sa...

så himla osannolikt mest att man hittar någon såhär av slump som man redan nästan känner. men kul!

josefin sa...

ja, väldigt väldigt konstigt! men du, får jag be dig om något? prata inte om bloggen. väldigt få av mina vänner vet om att den finns och jag vill hålla det så. vill att jag ska kunna spy ur varje känsla här.

aman sa...

ja, tänkte att det kanske var så, så ja, absolut.

josefin sa...

tack så mycket! och eftersom du redan läser är det helt fint att du stannar =) det ska bli skoj att träffa dig när vi nu ses nästa gång!

aman sa...

bra/trevligt/skönt att du känner så, och ja! jag planerar/hoppas på att jag ska åka upp mycket i vår :)