torsdag 25 oktober 2012

Lycka är:

att klockan 05.39 inse att försöken att somna i en okej tid gått totalt förlorade och att det är bättre att försöka hålla sig vaken till kvällen. Igår somnade jag kl 06.15 ca, vaknade och SKREK av panik när alarmet drogs igång kl 8, stackars Sibylla kom utspringandes från sitt rum och hetsade fram ett "VEM DÖR".

Så nu ska jag gå upp, efter en kul natt av ångest och frustration i min härliga säng, äta frukost, försöka göra vettiga saker, dricka en shitload kaffe. För att göra detta blogginlägg än mer poänglöst serverar jag er nu en väldigt omotiverad bild på yours truly
icke-kul fakta om denna bild: hade inte tvättat håret på ca två veckor. heheh. dock att det inte är så farligt, tvättar det max en gång i veckan.

xoxo sick of being sleep deprived girl

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vet inte om drt hjälper dig, men jag har alltd sömnproblem denna tiden på året. Någt med mörkret och hormoner i hjärnan.
Tre veckor när hjärnan tror at natt är dag och dag är natt.
Sedan försvinner det.

Det KAN ju vara så för dig med.
Lättnaden, när jag förstod!

josefin sa...

åh, ok. det är en bra teori, jag hade gigantiska sömnproblem förra hösten också..men jag vet inte, hade det även i somras våras vintras..och ganska långt tillbaka. det är ett problem jag borde ta tag i men det är svårlöst eftersom det ibland beror på sjukdom, ibland på ångest och allmän insomnia och det är så jävla lätt att hamna mellan stolarna. men jag vet inte, det känns ändå som att det ligger något i din kommentar? tycker i allmänhet att hösten är svår att genomleva.