lördag 16 februari 2013

nu ska jag dricka folköl och inte längta efter någon alls lalalalalala


Är du i ett förhållande? nä..
Har du kysst någon idag? nej. väckte dog sibylla genom att klappa henne på kinden och säga att hon såg ut som en sköldpadda, det var också gulligt.
När går gränsen vid otrohet? när man ljuger om vem man träffar. när man blir dedikerad på ett sätt som man varit till sin partner. när man känner känslor och agerar på dom (agerar är keyword här!! känslor är känslor). när man går över fysiska gränser och tar på någon annan sexuellt. men framför allt: när känslor blossar upp och man springer iväg med dom och dedikerar sin tid sina tankar mer och mer av sitt liv till någon som inte är den man är ihop med.
Är du romantisk? nej, men ändå ja. jag hatar sånt som är klassiskt romantiskt och stora gester eftersom det får mig obekväm. M tände en gång ljus i badrummet när vi skulle duscha, jag skrattade rakt ut. kunde ej ta det på allvar. vill aldrig, aldrig få blommor. däremot är jag en sucker för stora känslor stora ord som resulterar i omhändertagande. att helt välkomna in i livet, göra plats och förändra och prioritera. det tycker jag är romantiskt. klappa ryggar, köpa mat till sjukling, göra kaffe, välja den andras favoritchips man själv inte tycker är jättegoda. sånt är jag ganska bra på.

Hur skulle du beskriva den perfekta pojkvännen? *andas in och ignorerar heteronormativiteten här herreGUD varför inte bara skriva partner suuuuuck* snäll, rolig, dedikerad och kan säga ifrån. och förlåtande. förlåtande är viktigt.Hur skulle du beskriva dig själv som flickvän? det är ju olika med olika människor, men jag är snäll och omhändertagande och lojal som fasen och sen är jag också ganska krävande, jobbig och kan vara taskig. eftersom jag känner allting för mycket för starkt blir för utåtagerande.
Vad är viktigt i ett förhållande? att vilja. att ha roligt. att ha bra sex. att kämpa. att kunna säga till. trygghet. gläjde glädje glädje. samhörighet. att känna "det är du och jag och sen alla andra". att prioritera varandra. att lyssna. KÄRLEK.
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? hahaha va att det ens är en fråga. ja, tusen gånger. är dessutom en sådan som gråter när jag blir arg vilket är sjukt frustrerande.
Har du lekt med någons känslor? ja. det har jag, fast jag det var inte medveten lek utan mer att jag var egoistisk och behövde någons närhet och inte orkade inse att vi kände helt olika känslor.
Hur många har du varit ihop med? ~tre. fast egentligen fyra.
Länge höll ditt längsta förhållande? det var m.
Hur länge var ditt kortaste? det var det senaste och vi sa aldrig "vi är ihop" rakt ut. det bara blev så bara var så.

Vill du vara singel eller ha ett förhållande? jag tycker mycket om att vara ihop. den samhörigheten. har svårt för att jag är en sån tvåsamhets-person, men så är det. men jag har också lärt mig att VARA SINGEL och GILLA DET och det är så skönt.
Är du en bra pojk/flickvän? nej, inte egentligen. den enda jag varit bra med var victor, och med honom var jag för bra för hans, min och hela förhållandets skull. så.
Vem sov du senast bredvid (av det motsatta könet)? hah. lol. en kompis.
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? mamma var lika gammal som jag är nu, pappa som min syster. skrämmande tanke!!! speciellt eftersom dom gifte sig inom typ.. nio månader.
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn? nej, aldrig. aldrig aldrig.
Har du mest blivit dumpad eller dumpat? en gång var det "gemensamt beslut" drivet av mig, en gång blev jag dumpad med dunder och brak, en gång gemensamt på riktigt, en gång dumpade jag.
Hatar du ditt ex? nä. tycker om dom allihop, förutom M som jag är ganska likgiltig till.
Har du velat bli tillsammans med ditt ex igen? hm. M ville mina känslor ha tillbaka, men rent logiskt var jag för arg och upprörd och ledsen men på känsloplanet: fyfaaan vad jag bara ville att han skulle komma tillbaka till mig. i övrigt, nä. kände oerhörd sorg över victor men det var på ett helt annat sätt. med victor var det på något sätt inte så mycket ett göra slutande som att vi gjorde om formatet för vår relation? vilket ju vad göra slut ÄR, men..det finns en skillnad där, ändå. 
Har du kvar någonting från dina gamla förhållande? haha ja en hel del, bland annat victors kalsonger.. dom är mitt skönaste plagg.
När du vill ha någon, vad gör du? asså pratar vi "ragg på krogen" eller "shit nu vill jag bli ihop med dig"? för alt 1 spänner jag i blicken, dansar nära, rör lite vid armen och sen brukar det vara det. den jag dejtar nu träffade jag så, vi introducerade oss för varandra med namn och så först när klubben stängt och vi började gå hem. om jag vill bli ihop gör jag detta: FREAKAR UR. tjatar hål i huvudet på mina vänner. försöker att inte vara en total idiot i närheten av den jag vill ha.
Bästa raggningsrepliken? lol jag jobbar inte sånt.
Hur skulle den perfekta dejten se ut? haha alltså..jag hatar dejter. hatar dom. jag blir så nervös och stakande och lkjerlkwjer-ig. gillar alltid picknicks men har dom bara med vänner och såna jag är ihop med. men vanliga saker, fika och öl och mycket prat? det viktigaste är ju att pratet och det flyter på, att det känns bra i magen. aktiviteten är väl inte superviktig. 

Vem är den viktigaste personen av motsatt kön i ditt liv? Morfar är den man som påverkat mig mest. Såna som finns nu, jag vet inte. Victor och pappa tror jag.
Om mannen i ditt liv skulle du vara otrogen, vad skulle du göra då? *ingen heteronormativ suck här* alltså, det beror ju på. om hela förhållandet redan är trasigt är det nog bara att acceptera nederlag och ta sig igenom det gigantiska heartbreaket (vilket var vad jag gjorde när det hände mig, det yttrade sig såhär: jag kräktes JÄMT, blev full hela tiden, försummade allt, låg förstenad i min säng. etc). om det går att laga så hade jag nog försökt laga det. i det senare fallet hade jag haft väldigt, väldigt svårt att inte använda det som ett vapen. som ett "du gjorde det här mot mig och därför får jag behandla dig som skit". är lite sådan, jag jobbar på det.
Vill du gifta dig? Varför/Varför inte? om jag hittar rätt person vill jag det. mest för att jag vill ha ett bröllop för det verkar så jävla kul om man får göra det på sitt eget sätt.
Vill du ha barn? jag vet inte riktigt, men typ alla i min närhet tror att jag kommer vilja ha barn. Sibylla tror det "eftersom du hatar djur".
Blir du lätt kär? jättelätt förälskad. kär.....hm. ja, jo. har svårt att separera förälskad och kär även om jag rent logiskt vet skillnaden.
Vad faller du för? blickar, en hand på min rygg, ombrysamhet (detta framför allt!!!!), humor, intelligens, vettiga värderingar, femininitet. och ett mjukt ansikte.
Vad är det mest avtändande du vet? får jag svara dudebros eller är det fusk? men jag vet inte, jag har en ganska specifik typ. det är typ bara tre-fyra av dom jag legat med som inte är kopior av varandra och dom är alltid sådana jag hookat ca 4 på morgonen. hahah. jag är så jävla förutsägbar!!!
Hur viktigt är det att man har något gemensamt? viktigt, vad i helvete pratar man om med någon man inte har något gemensamt med? utöver kallprat då.
Har du fått ditt hjärta krossat? ja.
Hur raggar du? ...har jag inte redan svarat på det
Har du en “utseendetyp” hos killar? *ABSOLUT INGA HETERONORMATIVA SUCKAR* feminitet, mjukhet, fina slanka händer.
Vem var din första kärlek? S. trainwrecket som aldrig fucking tar slut. måste fortfarande reda ut allt det för att laga hålen i vår relation vilket känns såhär: SUCK.
Vad tycker du om att ligga på första dejten? SKITBRA. om man vill.
Vad tycker du om one night stands? asbra om man vill. för mig själv: jättebra om jag inte gör det av självdestruktivitet.
Är kärlek allt i livet? ja. och kärlek handlar inte bara om tvåsamhet.

1 kommentar:

Tärningen sa...

Och så fick man känna dig lite bättre. Härligt på något sätt.