torsdag 28 februari 2013

Okej, lyssna nu jävligt noga

1. Vi gjorde slut i slutet av september. Jag förstår att det var jobbigare för dig än vad det var för mig. Jag förstår att det var jobbigt för dig att se mig gå vidare.

2. "Jag trodde att du skulle berätta något sånt här för mig tidigare". Ok? När är en bra tid? Ska jag ringa dagen efter jag har gått hem med någon och fråga om det var okej? Ska jag smsa dig direkt efter att jag kysser någon? Ska jag informera om mina dejter? Om hur det känns? Va? Va? Va?

3. JA. JAG FUCKADE UPP SOM FAN PÅ EN JULFEST. JAG HAR BETT OM URSÄKT FEMTIOTUSEN GÅNGER. OK. OK. OK. det var EN gång. eeeeeennn. Jag har även sagt det här till dig: "Jag är inte kär i dig" "Jag vill inte vara med dig på det sättet" "Jag kommer inte att bli kär i dig igen" "Det känns som att jag gjort slut med dig tusen gånger och jag orkar inte göra det en gång till, jag orkar inte det" "Jag vill vara din VÄN" etc etc etc

att jag fucking sa JAG KOMMER INTE ATT BLI KÄR I DIG IGEN!!!!!!! skulle kunna vara en HINT om att du INTE SKA HA NÅGOT HOPP. förlåt för att du ändå hade det. men det är INTE MITT JÄVLA FEL.

FÖRLÅT FÖR ATT JAG EN GÅNG BLEV FULL OCH LEDSEN OCH SA ATT JAG SAKNADE DIG. FÖRLÅT.

jag menar det. förlåt.
men du hade kunnat lyssna på en av dom miljarder gånger jag berättade för dig att jag inte ville ha dig.

4. Det här förlåtet är ironiskt: förlåt att det gör dig så ledsen att vara i närheten av mig. Förlåt? för..att..jag..finns?

Alltså. Jag förstår dig. Men jag vet inte vad du vill att jag ska göra. Jag vet inte.

5. JAG FÖRSTÅR ATT DET ÄR SKITJOBBIGT FÖR DIG ATT DU INTE KAN SLÄPPA DET OCH GÅ VIDARE MEN JAG SKULLE UPPSKATTA OM DU SÅG MIG SOM EN /PERSON/ ISTÄLLET FÖR VAD VÅR RELATION BRUKADE VARA. JAG SKULLE UPPSKATTA OM DU IALLAFALL FÖRSÖKTE.

6. Och okej. Du vet en del om saker jag gick igenom med Victor. Du vet att jag är "haj" på psykisk ohälsa. Jag har inte all koll i världen, men jag förstår fan att "må dåligt" inte är lika med "gråta lite då och då". Jag förstår att du inte bara har varit lite ledsen. Jag förstår det. Jag har förstått det. Jag är stolt över dig för att du tagit tag i det. För att du har mediciner och kurator. Det är jättejättebra.

Däremot förstår inte riktigt jag varför du använder det som ett vapen emot mig. Varför du berättar att du vaknar och kallsvettas varje natt, att du inte kan sova, att du att du att du. Varför du spottar ur dig det som anklagelser och hot.

Varför du säger "jag mår aldrig så dåligt som efter att jag träffat dig" och sedan lägger till "oc jag tror inte att du förstår hur jag menar när jag säger dåligt. Det är inte bara ledsen, det är verkligen dåligt. Jag tror inte att du inser det"

JAG INSER. JAG HAR FÖRSTÅTT.

JAG FÖRSTÅR INTE VAD DET ÄR DU VILL. Vill du jämna ut den här maktobalansen vi har? Jag  torr inte att det här är rätt sätt. Jag tror att rätt sätt är att ta ett självständigt beslut om vad DU vill göra, inte vänta på att jag ska föreslå och i princip bestämma. Igen. Jag tror att det är bättre om du skulle jämna ut det på det sättet, istället för att..försöka såra mig? Eller alltså.

Du fattar ju att jag blir ledsen. som fan. och sårad. och om du mår så dåligt av att träffa mig så:
borde du inte träffa mig.

Det är sorgligt om det ska vara så, men det kanske är den enda lösningen.

7. JAG BLIR SKITLEDSEN AV ATT DU SÄGER ATT DU ALDRIG MER VILL TRÄFFA MIG. OCH DET ÄR ONÖDIGT ATT DU SÄGER DET NÄR DU I NÄSTA ANDETAG SÄGER ATT DU INTE KAN SÄTTA EN PAUS PÅ HELA VÅR RELATION JUST NU.

DET ÄR
INTE
SNÄLLT
ATT SÄGA TILL NÅGON
"JAG VILL ALDRIG MER VARA I NÄRHETEN AV DIG"
OCH
"JAG BORDE BARA FLYTTA FÖR DET HÄR GÅR JU FÖR FAN INTE"


DET HÄR ÄR JOBBIGT FÖR MIG OCKSÅ KAN DU FÖRSTÅ DET.

8. Förlåt för att jag dejtar någon. Förlåt för att jag vill bjuda henne på en fest efter att vi dejtat i typ tre jävla månader. Förlåt för att det får dig att känna att du tappar kontrollen över mig. Förlåt för att jag kysser folk som inte är du. Jag kan inte behandla dig som en porslinsdocka mer. Jag berättade inte att jag dejtar någon för att vara elak mot dig. Jag dejtar henne inte för att vara taskig mot dig. Jag vill dig inget ont. Jag vill dig inget ont. Jag vill dig inget ont.

9. Det känns som att jag gjort slut med dig 8 gånger nu. Jag orkar inte mer. Jag orkar inte en gång till. Jag orkar inte ta mer skuld.

10. Förlåt, men nu är the aftermath av detta nästan längre än hela jävla relationen. Det är fan i mig ridiculous. Det måste du förstå själv.

11. Jag vet inte vad jag ska göra. Jag är handfallen.

12. Om jag säger att jag kände att jag inte klarade av att vara med dig, att jag bara ville fly, så tycker inte jag att det är schyst att svara att jag "borde ha hållit ut". Jag höll ut. Och sen kunde jag inte hålla ut mer.

13. Förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt.

14. Jag orkar snart inte be om ursäkt mer.

15. Du gör mig också ledsen.

16. Det var allt.

2 kommentarer:

Affektbloggen sa...

Affektbloggande är det bästa bloggandet.

josefin sa...

hah! sant!