torsdag 9 september 2010

Om er; en paus i den vanliga dagboksbloggen.

förresten -

det här är en blogg för mig och bara mig:
mitt behov av att skriva här är det som driver mig, att ni (dom flesta av er) inte vet hur jag ser ut gör att jag kan skriva fritt,
för det mesta utan censurering men

jag kollade min statistik och

wow
wow
wow

jag visste inte att ni var så många, har liksom inte fattat det och ni

rör mig, ni gör det, ni rör mig så

jag älskar när ni skriver till mig, på ett sätt driver det mig vidare för ni är så medvetna om villkoren i den här bloggen på något sätt:
den är till för mig och ni är gäster, gäster som har fått öppna min dagbok och ni
pressar mig aldrig och jag är så

tacksam för det för jag behöver den här bloggen,
utan den kokar jag över

så:
tack
tack för att ni läser, för att ni skriver så uppmuntrande men alltid utan att ställa krav. Ni är dom perfekta bloggläsarna. Aldrig har jag fått kritik, bara hejarop, bara kärlek, bara omtanke.

Om ni vill,
så skulle det betyda mycket för mig om ni ville skriva och berätta om er. Om ni vill. Om vad ni vill. Med namn eller anonymt. Om vilken låt ni skulle spela på mitt bröllop (ibland leker jag med tanken att bjuda in alla er till mitt bröllop, det vore fint men väldigtväldigt läskigt så det kommer nog inte hända), om er dag, om ert liv, om era drömmar. Om er favoritfrukt, om er bästa person. Eller sämsta. Om vad som helst.

Men vill ni inte: få inte dåligt samvete. Det gör ingenting.

Jag tycker om er.

6 kommentarer:

Elin sa...

Jag heter Elin. Jag minns faktiskt inte hur jag hittade till din blogg, så jag får väl hoppas att det fanns en mening i det. Just nu pluggar jag historia, men det har hela tiden varit min reservplan, så jag har inte varit så peppad. Men nu är det fantastiskt väder, några fina människor läser samma kurs och den första intressanta föreläsningen var idag.
Annars så funderar jag över vad som är viktigt i mitt liv, och funderar över hur jag kan spendera min tid rätt, så jag lägger mest tid på det som är viktigt. Tror att jag kommer tycka bättre om min tillvaro då, när man inte v
bara underhåller sig med skräp hela tiden.
Jag funderar också över hur man bekräftar sig själv som singel, vilket jag precis har insett att jag är. Mycket märklig vecka, min första pojkvän tog sitt liv i fredags, mitt ex (som jag kysste senast för tio dagar sen) har skaffat flickvän och en annan kille hade seriöst relationssnack med mig igår. Så det är förändringstider för mig, men också en chans att landa lite och finna en vettig trygghet i det jag faktiskt har. Mår än så länge mycket bättre än jag trodde att jag skulle kunna göra under de här omständigheterna.
Skriv gärna ett mail om du vill, elin.hylander@hotmail.com.. Nu fick du i princip ett helt blogginlägg av mig, menmen, sånt får man väl bjuda på ibland ;)

evelina sa...

jag heter evelina, och på mitt bröllop skulle jag vilja spela there's a light that never goes out, för den påminner om allting. om mig, om honom, om oss, om allt svårt och allt vi tagit oss igenom. min dag har varit jobbig, har legat i sängen mest hela dagen, med illamående och huvudvärk, och det enda jag har haft ork till är att spela the sims.. vilket har slutat i att jag haft ångest, för det är så mycket viktigare saker jag behöver göra. jag har nog ingen favoritfrukt, men en favoritgrönsak som jag kan bjuda på; tomat. passar bäst till allt, godast på smörgås med ost och lite lite salt. mitt liv är en enda röra, jag är ingen hejare på att pussla ihop vardagen med sömn, mat, kärlek, vänner, skola, familj, ensamtid osvosv. allt är en endaste stor röra. när jag blir stor vill jag bli författare, skriva långa texter endast för mig själv. jag vill inte bli rik, aldrig någonsin.

lina sa...

jag heter paulina och kallas lina. igår hoppade jag av min utbildning för jag trivdes verkligen inte. jag och min pojkvän pratar om att flytta till norrland istället. men man vet aldrig med oss. vi hamnar säkert någon helt annanstans. jag älskar din blogg och det vet du nog. för jag känner igen mig så väl i det du skriver. utom det du skriver om din sjukdom för det kan jag inte komma i närheten av att förstå. jag tycker du verkar vara världens starkaste tjej. puss.

Jenny sa...

Jag heter Jenny, och just nu så är jag aningens trasig, men jobbar som bäst på att komma tillbaka till att vara mig själv.
Jag har nyligen flyttat hem efter att ha bott utomlands i 4 år, och det är så väldigt ensamt att vara nästan den enda som man umgås med. Vänner har flyttat och försvunnit. Det är lite svårt nu, men det går, på något sätt.
Min bästa grönsak är butternut pumpa. Den dök upp på Willys här om veckan för första gången som jag vet om.
Mitt bröllop vågar jag inte drömma om. Min dröm nu är att hitta någon att kramas med. När jag når dit drömmer jag lite längre.

Linnea sa...

Jag heter Linnea, och jag halkade in har via Annika Marklunds blogg och kanner igen mig sa mycket i sattet du skriver, aven om jag inte har skrivit pa svenska pa 5 ar. Jag lever min 16-ars drom och har nya drommar nu, lite storre, lite vuxnare. Min favoritgronsak ar broccoli for den blir sa himla gron narman kokar den, min favoritfrukt ar applen, trakigt som tusan med man kan gora sa otroligt mycket med dom. Och sa luktar dom host.
I dag sa lekte jag med en otroligt charmig och vacker 2-arig pojke som gjorde mig sa otroligt baby-sugen. Isch sa laskigt.
Ta hand om dig.

emma sa...

jag heter emma. jag är 19 år. jag känner mig väldigt ensam. jag är omringad av både vänner och pojkvän och en underbar familj men just det som är allra mest viktigt för mig kan jag inte dela med någon alls. jag är kristen, inte min pojkvän. ibland krockar våra värderingar. och ibland så förstår jag inte hur det ska fungera. men jag älskar honom. och detta kan jag inte dela med någon av mina vänner för dom förstår inte det där (med att vara kristen osv). min bästa kompis var som jag (kristen) och våra familjer var bästa vänner men hon har flyttat och bor långt härifrån och vi växte ifrån varandra ca ett år innan hon flyttade också så ja. nej vad luddit det blev men så är det. din blogg är så. jag vet inte. jag älskar att läsa. det är fint. trasigt. vackert. sorgligt. fyllt med lycka och olycka. precis som mitt liv.