tisdag 5 oktober 2010

338

älskar honom så väldigt väldigt väldigt mycket. han är det bästa jag vet.

och jag försöker att inte tänka på allt det svarta. det finns inget jag kan göra åt det. bara vänta, och veta att det kommer bli bra. han vet det, jag vet det, alla vet det.

det är tungt nu men jag kommer älska dig genom det här, och allt det andra.

6 kommentarer:

lina sa...

klart du kommer!

Hanna sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Hanna sa...

Jag tänker halva visdomsord i huvudet men det blir fel direkt, jag vill säga något i stil med att kärlek är så sjukt svårt för alla och allt, det finns ju inga perfekta par. Det kan vara en så skir tråd trots att det inte märks, jag tänker på mig och Pontus, något kan sägas och så blir allt fel. Däremot tror jag hur starkt som helst på viljan. Jag vet att man kan ha fina liv tillsammans utan att det är lätt hela tiden - livet är ju inte så!, och viljan att vara tillsammans kommer krossa allt annat. Så är det ju, jag har upplevt det själv.

Och du. Förlåt för mitt 'hoppas' där nere. Det är klart att det inte är ett passande ord i sammanhanget. Kanske aldrig passande, aldrig när det handlar om viktiga saker.

Hanna sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
. sa...

tänk inte på det svarta. låt honom tänka, och han kommer inse att du är hans allt, liksom han är ditt allt. allt kommer ordna sig, bara du håller ut! puss på dig!

emma sa...

alltså jag måste bara få skriva detta. om det tar slut mellan er så börjar jag faktiskt tvivla på om det existerar "äkta kärlek". ni är liksom en synonym till äkta kärlek.