torsdag 9 december 2010

434

hjälp mig nu (ååh att skriva offentlig dagbok är bästa grejen!! man kan få hjälp!)

cph skulle ju komma idag, igår fick jag detta mail:
Hey bellissima!
min mobil miffar/strejkar lite för tillfället..
Jag har nu tittat på lite biljetter.
"grejen" är, att jag har så sjukt mycket att studera för tillfället, plus att jag även är lite småsjuk..Därför tänkte jag fråga dig om du har lust att skjuta upp våran lille bergsdejt till eventuellt söndagkväll? Vill så sjukt gärna träffa dig typ NU, men är verkligen i stort behov av att komma igång med läsandet. Vad säger du sweety? är det ok? jag har fortfarande en liten "regalo per te", som kanske kan kompensera min velighet ;)

Kyssar!!

/tuo Cph (skrev han ju inte, han skrev sitt namn men här i bloggen heter han Köpenhamn/cph)

och alltså.
Jag är så sjukt sjukt SJUKT osäker i allt som har med Köpenhamn att göra och detta får mig att krisa lite. Vill han inte/tycker han att jag är jobbig/borde jag dra mig ur? Det är det enda enda jag tänker. Enda enda enda. Är jag för på har jag sagt fel saker är jag fel tycker han att jag är ful. Runt runt runt i jävla fitt-hjärnan.

Så snälla hjälp mig här. Vad vill han/vad vill jag/vad är det som händer?

(och HÄÄR tappar jag alla läsare som tycker att jag skriver fint. Jag är sjuk och obsessar och orkar inte.)

7 kommentarer:

lina sa...

men nej, jag får en bra känsla i magen av den här killen! jag tror att han verkligen menar det han skriver, att han VILL träffa dig NU men inte kan. säg att han kan komma på söndag, jag är ganska säker på att han kommer dyka upp då! go, go, go!

josefin sa...

lina: ja, jo jag svarade typ så, att söndag är finfint. egentligen är det rätt bra att han inte kommer ikväll för jag måste vara i skolan hela långa dan imorn, men ändå! jag är så stört känslig för allt som indikerar på att han inte är intresserad eller att han tycker att jag är jobbig. jag övertolkar allt. tackpuss!

lina sa...

ja men herregud så är man ju! om det inte är mänskligt så är det i alla fall kvinnligt. men min magkänsla säger att det här kommer bli toppenfint!

josefin sa...

ja, det har du rätt i men jag hatar att vara sån! jag hatar det! jag vill ha ärlighet och rakt fram och kunna veta att det som sägs är det som är sant. och jag är dålig, dålig, dålig på att vara singel och dejta! jag kan liksom varken reglerna eller spelet och vet därför inte hur jag ska tolka att han säger "min snusmumrik" om mig och avslutar med "din cph". vet inget!! gud blir galen här. synd att jag inte vill bli ihop än, för annars hade jag kunnat ha the talk och ba jag är sämst på det här och vill inte att det ska vara okej för dig att dejta andra, så nu blir vi ihop, okej?, men när jag vill ta det lugnt och känna efter och blablabla så funkar ju inte det riktigt.

gud, långt och förvirrat svar. du är fin!

Världens Bästa Flickvän sa...

jag får samma känsla. en bra känsla. och han skriver ju dessutom: "vill sjukt gärna träffa dig typ NU".

oroa dig inte. hade jag varit din pappa hade jag sagt, på skånska: "josefin, du är fin på både insidan och utsidan. du har inget att oroa dig för". så sa han till mig, när jag också nojjade sådär.

P sa...

Ohh...det är jobbigt sånt där...särskilt när man vill va sval och lugn...Men tror inte du behöver oroa dig faktiskt...
Han kan ju på söndag! Så chilla och njut av egentiden du fick nu alldeles gratis! :)
Kram

josefin sa...

VBF och P:
fan vad fina ni är
<3