tisdag 22 november 2011

587

Asså LOL detta liv. Orkar inte ens grina över det längre, kan bara stå bredvid och hånskratta medan allt faller samman. Jag har salstenta om två veckor. Till den ska jag ha läst samt memorerat 800 sidor av teorier och begrepp. Jag har läst 40 sidor och varit på tre föreläsningar. Grattis! Heja!

Dubbelföreläsning idag, jag har sovit istället. Sovit. Sovit. Slutligen har jag sovit. Nåväl, det är väl "nyttigt" att kugga en tenta. Man kan lära sig att det inte är så farligt blablabla crap i tell my friends..

Vandrar runt som en jävla zombie. Gråter när jag måste gå på toaletten eftersom jag helt enkelt inte orkar gå dit. Vrider mig av smärta konstant, det gör så jävla ont i kroppen. Vill helst av allt flytta hem till någon av mina föräldrar och ligga på dennes soffa och inser sedan att hey, vänta! det går ju inte! varför går det inte? jo för att mina föräldrar är jävla psykfall och jag har lovat mig själv att frigöra dom från sina föräldraroller for the sake of my sanity.

Om två dagar fyller jag år, härligt att alltid tycka att livet är kul på bemärkelsedagen :D:D:D:D:D

2 kommentarer:

belle sa...

tänker på dig. hardu tänkt nått på min eventuella göteborgs-utflykt? eller. josefin-utflykt?

josefin sa...

åh belle! jag glömde bort att svara på ditt sms, det kom mitt i sjukhuskarusellen. jag har tänkt på det och tycker att det låter så himla himla himla fint men jag måste må bättre i kroppen bara =) puss!