onsdag 9 november 2011

Om jag fyller bloggen med meningslösa men ändå "bra" anekdoter kanske mitt liv blir lite lättare att andas i

Efter att ha genomfört quizet tillsammans med Klassbästa och svarat "Metallica" på alla frågor vi inte kunde gick jag till ica några minuter innan dom stängde. Den sista öppna timmen där är den bästa, för då säljer dom ut det som bakats under dagen till fantastiska priser. Köpte således en (SJUKT GOD) limpa för åtta kronor. Kan inte äta något annat nu.


Gå och dö jävla horliv.

(Hora är inget skällsord, det är en ofta marginaliserad yrkesutövare som har all rätt till förståelse och omtanke. Kom ihåg det, barn.)

2 kommentarer:

belle sa...

alltså. GOTT BRÖD <3<3<3<3 på min praktik får vi till frukost ett FANTASTISKT mörkt bröd med valnöt & mandel & nått annat frö. som är SKITGOTT. & mjukt & smakar lite som kaka. MATkaka. det brukar jag ha lite smör på & en skiva tomat + salt + peppar. en liten parantes om bröd sådär bara. puss. tänkte på dig idag

josefin sa...

mm jag vet, det är det bästa som finns! när jag bodde med min pappa brukade han alltid baka så himla gott bröd, varje dag var happy bread day. jag är lat så jag bakar aldrig själv, älskar när ica ger mig sådana pangerbjudanden!! har ätit halva limpan denna dag, förväntar mig att smälla i mig mer. det är så himla saftigt! puss, jag tänker faktiskt på dig varendaste dag.