tisdag 28 december 2010

454

Jag kan känna hans läppar i min nacke, kan se hur han går framför mig, höra hans skratt och det rusar till i magen när han:
saknar dig mycket

men jag hoppar inte.
Jag står på kanten och tvekar.
Kollar bittert på mina ärr, gnäller att han säkert också, precis som första pojkvännen, precis som M, kommer vara o-kämpande med mig och kämpande med sin nästa tjej, står på kanten med rus i magen fjärilar i handlederna hans leende framför bakom under runt mig och jag

tvekar.

7 kommentarer:

Bella sa...

Det är okej att tveka, det är de. När man har ärr sedan förr är det okej att tveka, så länge som man inte tvekar föralltid. Hör gärna av dig igen sen om du vill prata, det skulle vara trevligt.

josefin sa...

puss, fin. lämna din mailadress så mailar jag dig (vill inte lämna ut den här eftersom den innehåller mitt efternamn. borde fixa en shadowsofechoes-mail..)

Jag kommer inte tveka alltid. Jag tvekar ungefär varannan dag.

kim sa...

jag tror att det här kan bli så himla himla himla himla vackert så jag hoppas att du vågar ta sats och hoppa snart, fina du.

josefin sa...

åh, tack för peppen. efter att ha läst din kommentar tog jag sats, vågade. för jag vill ju våga, jag blir urless på mig när jag inte vågar. när jag tänker efter. jag vill inte tänka efter, jag vill göra. min bästa vän sa men var bara du, vill du höra av dig tio gånger på en dag är det OKEJ och jag tar fasta på det och slutar tänka efter. tänker istället att det här är JAG och kan han inte ta det, well, då ska det inte vara vi.

(och det blir så extremt mycket finare och lättare att våga när man får du är bäst, gott med pepp! (han har tentaperiod och pluggar konstant) saknar dig blondie. skype imorgon? pussar!!)

och herregud, nu skrev jag av mig när jag egentligen bara ville säga tack för peppen, fina du.

josefin sa...

alltså.. min inflik om att han har tentaperiod handlade om att jag skrev ungefär att jag bara ville skicka lite pluggpepp och sen skrev en hoper hejaramsor. kom på att det inte riktigt framgick.

sömn nu, tror jag.

lina sa...

puss!

Bella sa...

Passade perfekt, jag har också efternamns mejl, men har en anonym också som jag precis har fixat, kan skriva här ^^ Wingfall@hotmail.se

Härligt att höra att du vågade vara dig! Det är starkt gjort!